Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki słonecznikowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

20dag szynki konserwowej w plastrach
10dag słonecznika łuskanego
serek topiony 2 szt. (podłużny)

Przepis i sposób przygotowania na: roladki słonecznikowe

ziarna słonecznika lekko podsmażamy na patelni bez tłuszczu dodajemy serki topione i chwilę smażymy cały czas mieszając aż serki się roztopią. masę słonecznikowo-serową nakładamy na plastry szynki i zwijamy w roladki. Przed podaniem dowolnie dekorujemy np. papryką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak