Sposób przygotowania

Winogrona myjemy,melony przecinamy na pol(melon kantalupa tak aby powstaly dwie miseczki)Usuwmy pestki i wydrazamy specjalna okragla lyzeczka do melonow.Kulki z miazszu melonow i winogrona wkladamy do salaterki,polewamy 2-3 lyzkami wina imbirowego i lyzeczka golden syrup,delikatnie mieszamy.Odsatawiamy na ok godzine do lodowki do schlodzenia.Gotowa salatka napelniamy polowki melona kantalupa i dekorujemy listiem miety.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ładnie wygląda i lubię melony :-)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pięknie i orzeźwiająco.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !