Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w gorącej wodzie według przepisu na opakowaniu. Serek mascarpone połączyć z żółtkami. Dodać cukier waniliowy. Następnie sporządzić mocny napar z kawy i alkoholu i zostawić do ostygnięcia. Biszkopty maczać w kawie i układać w dowolnym naczyniu. Każdą jedną warstwę biszkoptów przekładać warstwą masy serowej. Udekorować polewą czekoladową i deser schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    wygląda genialnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    dodam jeszcze że robił to mój mąż na walentynki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    przepyszne musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    fantastyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Po prostu przepiękne!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !