Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i czerwonego buraka

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 szt
majonez 3 łyzki
musztarda 1 łyzka
sól do smaku
cukier do smaku
burak czerwony 1 gotowany
kapusta kiszona 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i czerwonego buraka

Do kiszonej kapusty dodajemy straty ugotowany wczesniej czerwony burak oraz pokrojona w drobną kostkę cebulę. Całość łączymy majonezem i musztardą, doprawiają c do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 28.05.2013 23:09
bardzo dobra :)
Motorek 09.05.2012 09:57
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak