Sposób przygotowania

Pory bardzo dokładniu umyć, obciąć twarde, zielone części liści, przeciąć wzdłuż i jeszcze raz wypłukać. Pokroić w cieniutkie półkrążki, wszystkie pozostałe składniki pokroić w bardzo drobną kostkę. Posypać odrobiną soli i cukru, wymieszac z majonezem i zielona pietruszką.
Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj wypróbuję dzisiaj do obiadu, wygląda znakomicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie suróweczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczne połączenie pora z serem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !