Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne w ziolach

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 70 dag
suszona bulka 1 szklanka
jajko 2 sztuki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 lyzeczki
suszone liscie kolendry 2 lyzeczki
oregano 2 lyzeczki
bazylia 2 lyzeczki
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne w ziolach

Filety solimy,ziola mieszamy z tarta bulka.Fiety obtaczamy w mace,roztrzepanych jajkach i bulce z ziolami.Smazymy na oleju na zloto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 09.03.2011 16:42
Fajne!
misia53 07.10.2010 11:10
Anula ,co znów wymyślisz?
SmacznaPyza 12.09.2010 12:22
bardzo aromatycznie
Monika179
Monika179 06.09.2010 15:38
pycha
ZEWA 21.08.2010 13:51
smaczne
Ewa104 31.07.2010 15:41
Anula, pyszności zaserwowałaś.
wedith1 22.07.2010 09:46
Uwielbiam rybki, twoja wygląda bardzo apetycznie:D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak