Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kapustę kiszoną odgotowujemy, a po ostygnięciu mielimy w maszynce.Pieczarki dokładnie myjemy, gotujemy i również mielimy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anula

    Nie jadłam takowych
  • 2
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    do zrobienia
  • 2
    original
    Opublikowano

    gosia56

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    robiłam podobne, z czerwonym barszczykiem są przepyszne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ssylwiaa

    ciekawe wykorzystanie wafli ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ssylwiaa

    ciekawe wykorzystanie wafli ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    rewelacyjne są;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !