Sposób przygotowania

Z 4 jajek oddzielamy bialka(jajka powinny miec tem.pokojowa),odwazamy cukier.Z bialek ubijamy sztywna piane(musi sie trzymac kiedy odwrocimy miske do gory dnem) i dodajemy po lyzce cukru dalej ubijajac.Na koniec dodajemy ocet i make kukurydziana i jeszcze chwilke ubijamy.Z papieru do pieczenia robimy kolo o przekroju 23cm,ukladamy na blaszcze ma papierze do pieczenia i wykladamy ubita mase(na srodku musi byc wglebienie na krem)Pieczemy w tem 140 stopni przez godzine,a po wylaczeniu zostawiamy do ostygniecia.Przygotowujemy krem wg.przepisu na opakowaniu,wypelniamy nim wglebienie w bezie i dekorujemy owocami.

Komentarze

  • 4
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Piękny deser!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Aż się głodna zrobiłam :D
  • 4
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Swietny, slodki, owocowy - pycha!
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ślicznie wyrosła :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszna!!!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mmm...niebo w gębie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !