Sposób przygotowania

Jarzyny i ogórki zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Zalać wrząca wodą,dodać kostki mięsne,liście laurowe,ziele angielskie,kucharka i zagotować.Ryż przepłukać na sitku i dodać do zupy.Gotować do miękkości.Do śmietany wlać trochę zupy i ciągle mieszając śmietanę zahartować.Zahartowaną śmietanę wlać do zupy i zagotować.Zupę doprawić maggi do smaku.Koperek posiekać.Nalać zupę do talerzy i posypać koperkiem.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Taka prawdziwa ogórkowa......pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !