Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w drobną kostkę i stopić na małym ogniu. Wędlinę pokroić na kawałki, dodać do słoniny, smażyć 3-5 minut, stale mieszając. Polać śmietaną i podgrzać, nie dopuszczając jednak do zagotowania. Podawać z gotowanymi ziemniakami, plackami ziemniaczanymi lub razowym chlebem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super!
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    moja babcia taka robi :) jest pyszna!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !