Sposób przygotowania

Z warzyw i skrzydła ugotować rosół. Dodać przyprawy: listek, ziele, pieprz ziarnisty i 3 ząbki czosnku.Warzywa wyjąć i oprócz pora starkować i włożyć spowrotem do rosołu.Mięso ze skrzydła pokroić w paseczki i dodać do rosołu. Żołądki ugotować do miękkości z dodatkiem vegety. Wyjąć, ostudzić, pokroić w cienkie paseczki. Włożyć do rosołu. Gotować 15 min. Doprawić wg uznania podanymi przyprawami. Zrobić rumianą zasmażkę i zaprawic flaczki. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo lubię podroby drobiowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ja też lubię żołądki, ale flaczków w nich nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszne takie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !