Sposób przygotowania

Łodygi selera umyć i obrać z włoskiem (tak jak rabarbar), pokroić na kawałki o długości ok. 5 cm. Jabłko obrać, zetrzeć na tarce z dużymi otworami, skropić sokiem z cytryny i wymieszać z serem, orzechami i majonezem. Doprawić do smaku solą i papryką. Seler naciowy nadziewać pastą serową. Można przybrać połówkami orzechów włoskich, listkami zieleniny lub kawałeczkami marynowanej papryki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    brzmi smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe połączenie składników-na pewno wypróbuję ten przepis przy najbliższej okazji.
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    hm... ciekawe ale chyba nie bede próbowac :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !