Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schabowy z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 8 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
czosnek ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: schabowy z piekarnika

Mięso kroimy w średniej grubości plastry i lekko rozbijamy, wkładamy do naczynia żaroodpornego. posypujemy solą i pieprzem oraz ukladamy pokrojony z w plasterki ząbek czosnku. Polewamy oliwą i pieczemy w piekarniku w 180 stopniach przez około 30-40 minut. smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 08.03.2013 11:15
w takim wydaniu schabu jeszcze nie jadłam
aisza1 31.12.2012 15:52
pyszne
Bernadeta1 30.12.2012 23:34
bez panierki,smaczne i dietetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak