Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pomidory

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 sztuki
Szczypiorek cienki 1 pęczek
ogórek 1 sztuka
zielony groszek 1/2 puszki
sól, pieprz wg uznania
liście sałaty zielonej kilka listków
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pomidory

Wierzch pomidorów ściąć nożykiem. Wydrążyć z nich miąższ. Groszek odcedzić. umyć i pokroić ogórek oraz szczypiorek. Posiekać ten szczypiorek. Jogurt ubić na gładka masę. Dodać groszek i pokrojony ogórek. Na koniec dodać szczypiorek i doprawić solą i pieprzem. Pomidory napełnić farszem. Nakryć odciętymi wierzchami. Liście sałaty ułożyć na talerzu. Ułożyć na nich pomidory.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 23.10.2011 15:45
ciekawe..
Iwusia 14.04.2011 21:59
pomysłowe :)
pigila
pigila 19.02.2011 21:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak