Sposób przygotowania

Grzyby myjemy pod bieżącą wodą bardzo dokładnie. Kroimy w niezbyt cienkie kawałeczki. Smalec rozgrzewamy w garnku ( 1 duża łyżka) i szklimy na nim pokrojoną w kostkę cebulę. dokładamy grzyby, zmniejszamy ogień pod garnkiem i często mieszając dusimy ok. 1 godz. Doprawiamy solą i pieprzem i zaprawiamy śmietaną! SMACZNEGO!

Komentarze

  • -2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam tak przyrządzone grzyby
  • -2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pycha! tylko duś krócej - grzyby nie lubią długiej obróbki cieplnej
  • 5
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Zdjęcie po prostu szałowe.
  • -4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    parysek10, skocz gdzieś gdzie rozdają inteligencję.Żeby komuś dokopać, trzeba umieć, a takie dos...ki są na poziomie....parysek10.
  • 6
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Chodzi mi tylko o to, że innych przepisy i zdjęcia to umiesz krytykować, a gdy ktoś napisze coś nie po twojej myśli, to od razu wielkie oburzenie. Tyle w temacie.
  • -5
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A na którym koncie Cię skrytykowałam? Bo na parysek10 zawsze żal mi było czasu.Pomijając skromny fakt, że przez kilka dobrych miesięcy nie było mnie na stronie. Więc znajdź sobie inną ofiarę, a ręczę Ci,że nie przyspoży Ci to trudności, bo badziewia tutaj codziennie dostawa nowa jest.Tylko niestety większość bez zdjęć... a na przepisach to Ty się nie bardzo znasz.No, ale to już nie mój problem. Przebojowa jesteś, dasz radę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Już niedługo będę tak robić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !