Sposób przygotowania

Wsypać mąkę (pszenną i ziemniaczaną) na stolnicę, dodać przegnieciony przez praskę ser, jajko. Szybko ciasto zawalać, rozwałkować na grubość 1,5 cm, pokroić w kostkę.
Gotujemy w osolonej wodzie przez 3 minuty od momentu wypłynięcia pierogów na powierzchnię.
Podawać z roztopionym masłem, posypać cynamonem i cukrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    uwielbiam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ooo takich nie jadłam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Cynamon jest jedną z moich ulubionych przypraw, czyli to zestawienie, jak najbardziej mi pasuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !