Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w ,,mundurkach,, nastepnie ostudzone obieramy i kroimy w kostke,skrapiamy obficie sokiem z cytryny i oliwa z oliwek posypujemy mieta,dosalamy do smaku.Wymieszana odstawiamy na godzine do lodowki.Mozna jesc na zimno,lub podgrzana np.w mikrofali i podana z jajkiem sadzonym i zsiadlym mlekiem lub jogurtem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    To zdjęcie nie sałatki lecz całych , gotowanych ziemniaków.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Proste, a pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dokładnie - proste i pyszne a mięta pięknie podkręca smak i aromat
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    wow
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anula1

    To nie jest zdjecie calych gotowanych ziemniakow,tylko zamiast gotowac duze i kroic je,ugotowalam takie malenkie mlode ziemniaczki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    warto spróbować
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    mięta.....podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !