Sposób przygotowania

Grzbiety kurczaka zalać woda i gotować aż mięso będzie miękkie. Seler, marchewkę, pietruszkę oczyścić i zetrzeć na tarce. Kalafior podzielić na mniejsze kawałki. Pokroić fasolkę. Z wywaru wyciągnąć grzbiety kurczaka. Włożyć do tego wrzątku jarzyny i gotować. Po kilku minutach dodać pokrojone na małe części ziemniaki. Gdy jarzyny będą już miękkie dodać obrane z kości mięso. Doprawić do smaku. Posypać pokrojonym koperkiem.
Idealna zupa na obiad. Dużo witamin :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubie taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !