Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Krok 1

Szynkę, kurczaka i podgardle (opcjonalnie słoninę/surowy boczek) gotujemy w bulionie z liściem laurowymi i zielem angielskim do miękkości. Pozostawiamy do przestygnięcia. Wątróbkę sparzamy gorącą wodą. Następnie mięso mielimy i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika58

    z szynki jeszcze nie robiłam, ale widze ze wart wypróbowania :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam domowe pasztety, bo przynajmniej wie się co z czego jest zrobiony a ten smak i zapach roznoszący się po całym domu jest boski
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magda24

    fajny
  • 0
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    babajaga1969

    konkretny i drogi ten pasztet- istny rarytasek :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Taki bardzo świąteczny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !