Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 2 awokado obrane ze skórki i bez pestek, 1 duży pomidor, bez skóry i pestek pokrojony w kostkę, pół bardzo drobno posiekanej cebuli, 2 - 6 bardzo drobno posiekanych papryczek chili, sól i pieprz do smaku, pół szklanki oliwy, 1/4 szklanki octu winnego

SPOSÓB WYKONANIA: Awokado rozgnieść na puree. Dodać pozostałe składnik. Dokładnie wymieszać, przyprawić i podawać z grillowanymi mięsami, drobiem, sałatkami lub empanadami.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Co to za cudo ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !