Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boliwijskie confetti

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki krabowe
marchew
ogórek zielony

Przepis i sposób przygotowania na: Boliwijskie confetti

SKŁADNIKI: 1 szklanka pokruszonych na kawałki paluszków krabowych, 1 szklanka tartej marchewki, 1/4 szklanki pokrojonego ogórka, 1/4 posiekanej dymki, pół szklanki orzeszków ziemnych, pół szklanki majonezu, 1 łyżka sosu sojowego, 1 łyżeczka octu ryżowego, 1 łyżeczka curry, 1 łyżeczka cukru, 1/4 łyżeczki mielonego pieprzu.

SPOSÓB WYKONANIA: Wymieszać wszystkie składniki. Można podawać od razu, ale najlepiej schłodzić sałatkę przez noc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 10.03.2011 19:26
bardzo ciekawa potrawa:) mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak