Sposób przygotowania

Żelatynę zalać 3 łyżkami wody i odstawić na 5 min. Następnie podgrzać i rozpuścić, lekko schłodzić. Twaróg i fetę zmiksować. Czosnek przecisnąć przez praskę i wraz z posiekanym koperkiem i bazylią dodać do sera. Wszystko razem wymieszać z żelatyną. Papryki umyć, wyjąć gniazda nasienne i połówki faszerować serem z ziołami. Całość wstawić do lodówki i podawać na zimno pokrojone na mniejsze porcje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Fajny przepis, podoba mi się Twój pomysł :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ale pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam faszerowane papryczki PYCHA!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pycha,uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !