Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Robert Sowa poleca:
Wszystkie składniki sosu dokładnie miksujemy i doprawiamy do smaku.
Filety z pstrąga umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i zamarynować w Przyprawie do ryb Prymat połączonej z olejem. Po około dwóch godzinach oprószyć mąką, usmażyć z obu stron na złoty kolor i odstawić w ciepłe miejsce.
Na patelni rozgrzać masło z czosnkiem, a gdy zacznie „skwierczeć” dodać migdały, sok z cytryny i koperek. Po chwili zdjąć z ognia. Chrupiącą rybę ułożyć na talerzu wraz z gorącą kapustą. Tak przygotowane danie polać migdałami z masłem, skropić sosem piernikowym i udekorować cząstką cytryny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konczi

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna133

    wygląda znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda bardzo apetycznie, świetne połączenie smaków :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Odkąd pierwszy raz spróbowałam polędwicy z grilla z sosem czekoladowym jestem fanką łączenia takich właśnie "skrajnych" smaków.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Skakowite!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna/justi3451

    Pierwszy raz widzę taki przepis :) Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    jestem ciekawa smaku tego sosu w połączeniu z rybką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !