Sposób przygotowania

Widelcem ucieramy ser, na tarce o grubych oczkach trzemy ugotowane na twardo jajka, dodajemy posiekany szczypior (ewentualnie może być cebula). Wszystkie składniki łączymy majonezem, doprawiamy do smaku pieprzem i solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Od dzieciństwa ją lubię i często robię :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez taka jadam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    nie jadłam jeszcze ale nic straconego:-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warte spróbowania...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    z bułką -super
  • 4
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    wow takiej jeszcze nie jadlam, musi byc pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robię podobna, jest smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !