Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cukiniowo-serowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony 10 dag
wywar z warzyw 4 szklanki
cukinia 50 dag
masło 3 łyżki
sól, pieprz wg uznania
papryka mielona wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cukiniowo-serowa

Cukinie umyć, obrać ze skórki usunąć pestki i pokroić na małe kawałeczki. Zeszklić ją na maśle. Doprawić solą, pieprzem i papryką zmieloną. Wlać wywar warzywny. Dodać serek topiony. Gotować aż się rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 28.06.2011 07:52
nie jadłam takiej nidy
tomek18 29.04.2011 20:06
ciekawy przepis
IlonaAlbertos 24.02.2011 22:55
Nigdy takiej nie robiłam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak