Składniki:
fasolka szparagowa zielona | 50 dkg |
pieczarki | 30 dkg |
czosnek | 3 ząbki |
ostry sos chili | |
olej do smażenia | |
bulion | 1 szklanka |
sól i pieprz | do smaku |
ocet balsamiczny | |
miód | |
wołowina | 50 (miękka) |
papryka czerwona | 1 strąk |
fasolka szparagowa zielona | 50 dkg |
pieczarki | 30 dkg |
czosnek | 3 ząbki |
ostry sos chili | |
olej do smażenia | |
bulion | 1 szklanka |
sól i pieprz | do smaku |
ocet balsamiczny | |
miód | |
wołowina | 50 (miękka) |
papryka czerwona | 1 strąk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: