Sposób przygotowania

Na kości wieprzowej, marchwi, cebuli i ziemniakach pokrojonych w kostkę, oraz kostkę bulionową ugotować wywar. Doprawić solą. Dodać pieczarki, pogotować aż ziemniaki będą na wpół miękkie. Dodać torebkę ryżu. Na koniec dodać śmietanę, posypać pokrojoną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam.....
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    suuper
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prawdziwa uczta dla mojego podniebienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !