Sposób przygotowania

Ubić białka na sztywną pianę. Dodać cukier, żółtka i dalej ubijać. Dodać olej, mąkę i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszać. Podzielić ciasto na 2 części. Do jednej dodać mak , a do drugiej wiórki kokosowe. Foremkę wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą. Wlewać na przemian ciasto makowe i kokosowe. Piec 30-40 min w 160 st.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo lubię babki a z kokosem pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajna, bo kokosowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Mój synek uwielbia wszystkie babki, muszę więc wypróbować i taką:) Ciekawy i prosty przepis.
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Pewnie wygląda jak zebra, a i też z pewnością smakuje przepysznie:) A takie pytanie...maku nie mielisz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    napewno smaczna
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    musi być puszysta i lekka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dobre ciasto.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszne;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm super;)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    musi wspaniale smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !