Sposób przygotowania

Jajka ugotować, obrać i przekroić wzdłóż, połowę żółtek zetrzeć z serem, dodać majonez przyprawić do smaku. Napełnić połówki jajek, pozostałe żółtka przetrzeć przez sitko i posypać nimi połówki nadziewanych jaj.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !