Sposób przygotowania

Kapustę zagotować i odcedzić. Cebulę pokrojoną w kostkę zrumienić na margarynie, dodać do tego marchew startą na tarce. Jak cebula się zarumieni dodać do niej przecedzoną kapustę. To wszystko razem podusic na chwilę na małym ogniu i przyprawić pieprzem i vegetą.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam taką :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Lubię surówki z kapusty
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    najs
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    superowa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wydaje mi się, że skoro kapusta jest gotowana, to już nie ma mowy o surówce, tylko sałatce. Co nie zmienia faktu, że bardzo ładnie wygląda na zdjęciu i z pewnością jest smaczna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    samo zdrowie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !