Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku. Do mięsa dodać jajko i wyciśniętą bułkę. Dodać natkę i doprawić do smaku. dokładnie wymieszać i formować niewielkie kotleciki. Obtaczać je w bułce i smażyć na rumiano z obu stron. Następnie kotlety ułożyć na blaszce i na każdym z nich ułożyć plaster ananasa i posypać grubo serem żółtym. Można jeszcze położyć plaster pomidorka i ulubione zioła. Całość zapiec.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Ciekawe, ale zdjęcie chyba tego nie przedstawia?
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wiem,wiem już to zgłosiłam niestety nie mogę doczekać się usunięcia
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !