Sposób przygotowania

Pierś rozbić, każdą przekroić na pół, przyprawić sola i pieprzem. Migdały pokruszyć i wymieszać z tarta bułka. Przygotowane mięso panierować najpierw w roztrzepanym jajku, następnie w panierce migdałowej. Smażyć na oleju z obu stron na złoto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    zapowiada się wspaniale
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    w migdałach muszą być bardzo smaczne.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !