Sposób przygotowania

Mięso lekko rozbić tłuczkiem, przyprawić solą i pieprzem. Gruszkę obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić na ćwiartki. Każdy plaster mięsa posypać orzechami, ułożyć na nim ćwiartkę gruszki i spiąć wykałaczkami. Obsmażyć ze wszystkich stron na oleju na złoty kolor, podlać 1/2 szklanki wody i dusić pod przykryciem do miękkości. W razie potrzeby uzupełniać płyn. Przed podaniem usunać wykałaczki.

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Smaczne.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    Na zdjeciu fajnie sie przentuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    jakie fajne polączenie smaków :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    muszę przygotować, bardzo ciekawe połączenie
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    fajne
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    W ten sposób mięska jeszcze nie robiłam,pomysł mi się podoba.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się, bo lubię łączyć mięso z owocami, ale takiego jeszcze nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !