Sposób przygotowania

Awokado przekroić na pól, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ w taki sposób żeby nie uszkodzić skórki (będzie potrzebna). Miąższ rozgnieść na jednolita masę z dodatkiem majonezu, soli i pieprzu. Cebulę obrać, drobno posiekać. Do masy z awokado dodać posiekana cebulę i starty ser. Dokładnie wymieszać. Masę nałożyć z powrotem do skórek - miseczek. Schłodzić przez 15 minut w lodówce. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    takie proste a jakie pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    I nie ma problemu ze zmywaniem naczyń.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !