Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 45 dag sera żółtego np. cheddara, 45 dag sera białego np. ricotta, feta, 6 rozbełtanych jajek, 5 łyżek mąki kukurydzianej.

SPOSÓB WYKONANIA: Zetrzeć sery, dodać jajka i mąkę. Dokładnie wymieszać. Formować małe kulki. Dobrze schłodzić w lodówce. Smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor. Podawać z ostrym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    zostawiam głosik- jest pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    świetne. kusi mnie zamienić fetę z mozzarellą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    swietny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !