Sposób przygotowania

Na oleju podsmażyć pokrojone w kostkę mięso, dodając vegetę, kminek, pokrojony czosnek, paprykę Prymat, cukier, potem zalać 1 i 1\\2 litra wody i niech się gotuje, aż mięso będzie miękkie. Co jakiś czas trzeba uzupełniać wodę.Jak mięso będzie miękkie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, surową paprykę zieloną i żółtą,poczekać aż ziemniaki będą miękkie i dodać pokrojoną papryke konserwową oraz zalewę, w której była, czerwoną fasolę i przecier pomidorowy, doprawić do smaku pieprzem,

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 9
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pychota
  • 5
    original
    Opublikowano

    magical66

    super brzmi, super smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    agata17ko

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Dobra lecz mało popularna potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !