Sposób przygotowania

Mięso włożyć do wody i zagotować. Odszumować. Buraki, marchewkę, pietruszkę i seler starkować na jarzynowej tarce.Kapustę i pora pokroić w paseczki.Z fasolki szparagowej odciąć końcówki i pokroić na mniejsze części.Ziemniaki pokroić w kostkę.Fasolę odsączyć z zalewy i opłukać.Wszystko oprócz ziemniaków i fasoli włożyć do mięsa i gotować do miękkości. Dodać ziemniaki, a kiedy będą miękkie wsypać wiśnie i fasolę. Chwilę pogotować i zaprawić śmietną. Dodać natkę. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    już dawno nie gotowałam tej zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !