Sposób przygotowania

Ugotować całego kurczaka dość miękko. Następnie wyciągnąć go, obrać mięso z kości, pokroić drobno, wrzucić do rosołu. Przyprawiać. Pod koniec zrobić zasmażkę (z ćwiartki margaryny i 2 łyżek mąki, wymieszać i wlać do rosołu).

Komentarze

  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam flaczki, super u ciebie wyszły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    supeer

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !