Sposób przygotowania

Oskrobane ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie. Im mniejsze ziemniaczki tym ładniejszy efekt końcowy. Kroimy na połówki ewentualnie w ćwiartki.

W 3-4 łyżkach wody rozpuszczamy łyżeczkę cukru, dodajemy łyżkę octu balsamicznego i posiekany koperek. Łączymy dressing z ziemniakami.

Ugotowane na twardo jajka kroimy w grubą kostkę. Każde jajko na 8 kawałków. Delikatnie mieszamy z ziemniakami. Na wierzch kładziemy kawałki ryby i posypujemy kaparami. Oprószamy świeżo mielonym pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Smakowicie wygląda. Uwielbiam wędzone ryby:)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo fajna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !