Sposób przygotowania

Botwinkę dokładnie myjemy, buraczki obieramy i wkładamy do wody- gotujemy do miękkości. Liście kroimy na małe kawałki. Buraczki wyjmujemy, kroimy na małe paski, razem z listkami wrzucamy do wody i gotujemy jeszcze ok 15-20 minu, zaprawiamy śmietaną, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    i jeszcze duuuużo zieleniny dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    u8wielbiam
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam botwinkę a ten kolor rubinowy-piękny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !