Sposób przygotowania

3,5 szklanki mleka zagotowujemy z cukrem waniliowym, cukrem kryształem. W pozostałym mleku rozrabiamy żółtka, obie mąki i budyń, dolewamy do wcześniej zagotowanego mleka i podgrzewamy do zgęstnienia. Masę studzimy.
Masło ucieramy dodając po troszku zimnej masy.
Krakersy wykładamy na blaszkę, na to pół masy, znowu krakersy, drugą część masy i kończymy krakersami.
Wstawiamy do lodówki na oko 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    uwielbiam takie cista :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Pyszota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !