Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 4 średnie filety z okonia morskiego, sól i pieprz do smaku, 12 dag chorizo w plasterkach, 3 średnie pomidory pokrojone w plasterki, 12 dag żółtego sera w plasterkach, 3 posiekane ząbki czosnku, 1 łyżka oregano, 2 łyżki rozpuszczonego masła, 1 posiekany pęczek natki pietruszki, pół szklanki wytrawnego wina.

SPOSÓB WYKONANIA: Filety posypać solą i pieprzem. Układać na nich chorizo, pomidory, ser, czosnek i oregano. Skropić masłem i grillować lub piec przez 15 minut. W czasie pieczenia skrapiać winem. Po upieczeniu rybę podać posypaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    joasja

    wygląda zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    wygląda apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    co to jest chorizo?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy pomysł na rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !