Składniki:
płuca | 45 dag. |
cebula | 1 szt. |
bułka czerstwa | 1 szt. |
mąka pszenna | 40 dag. |
jajko | 1 szt. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
woda | do namoczenia bułki |
olej | do smażenia |
mąka pszenna | do podsypania |
woda | 3/4 (przegotowana) |
płuca | 45 dag. |
cebula | 1 szt. |
bułka czerstwa | 1 szt. |
mąka pszenna | 40 dag. |
jajko | 1 szt. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
woda | do namoczenia bułki |
olej | do smażenia |
mąka pszenna | do podsypania |
woda | 3/4 (przegotowana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: