Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowa dynia w typie carpaccio

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z cytryny 1 sztuki
oliwa 6 łyżek
sól do smaku
ser starty 30 dag
dynia 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: surowa dynia w typie carpaccio

dynię kroimy na cieniutkie plasterki i układamy na talerzu w kubku rozrabiamy sok z cytryny i oliwą i mieszamy doprawiamy sola polewamy dynię i posypujemy startym serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darus 23.07.2010 14:46
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak