Sposób przygotowania

Galaretki rozpuszczamy wg przepisu na opakowaniu i studzimy. Nalewamy do pucharków i odstawiamy do stężenia. Na galaretkę kładziemy ubitą śmietanę (może być także śnieżka) zdobimy winogronami i brzoskwinią, całość posypujemy dość obficie startą czekoladą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    piękny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Smaczny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    wyglada smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !