Sposób przygotowania

SKŁADNIKI:patyczki bambusowe, pół szklanki oleju, pół łyżeczki świeżego oregano, pół zielonej papryki pokrojonej w kostkę, pół czerwonej papryki pokrojonej w kostkę, sól, 4 piersi z kurczaka, pieprz, 2 cebule pokrojone w ósemki, 1 łyżeczka papryki, 1 szklanka wiśniowych pomidorów, 3 posiekane ząbki czosnku.

SPOSÓB WYKONANIA: Patyczki moczyć przez godzinę. Wymieszać olej, czosnek, paprykę, oregano, sól i pieprz. Dodać pokrojone w kostkę piersi kurczaka. Marynować. Na patyczki nadziewać naprzemiennie kurczaka, cebulę, papryki i pomidory. Grillować przez 15 - 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszniutkie muszą być:)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Smakują mi takie połączenia!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !