Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułka z bekonem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 sztuka
jajko 1 sztuka
wędlina 1 plasterek
oliwa do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: bułka z bekonem

bułkę przeciąć na pół jajko wbić na patelnię i smażyć z obu stron gdy będzie gotowe dać na talerzyk i na tym samym tłuszczu smażyć przeciętą bułkę gdy się zarumieni wyjąć dać na nią plasterek wędliny jajko i przykryć drugą połową bułki można posolić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 18.03.2011 14:13
pożywne śniadanie
jasiek 03.03.2011 21:04
dziś dodałem pieczarki, super
jasiek 28.02.2011 23:36
też lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak