Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

naleśniki z farszem jajecznym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 2
parmezan starty 3 łyżki
cebula biała
śmietana 3 łyżki
sól
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: naleśniki z farszem jajecznym

przygotować ciasto na naleśniki.gotowane jajka posiekać.pokrojoną cebulkę podsmażyć na maśle.do posiekanych jaj dodać surowe jajo,śmietanę,parmezan,usmażoną cebulę,natkę i sól.farsz starannie wymieszać i rozsmarować na naleśnikach.zwijaj je w rulon lub składać w chusteczkę i smażyć na maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 16.07.2010 13:01
super ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak