Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie sakiewki

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
szynka 8 plastrów
cukinia kilka plastrów
pomidory suszone kilka szt
pora 1/2 szt
oliwek zielonych 6 szt
oliwek czarnych 6 sztuka
sól do smaku
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie sakiewki

szynkę kroimy w kosteczkę tak samo cukinię pomidory cebulkę por i oliwki ciasto francuskie dzielimy na kwadraty na środek każdego nakładamy farsz i wkładamy do foremek na muf finki pieczemy ok 15 minut temp 200*c

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 24.09.2011 08:59
fajne
gosia47-47 14.07.2011 08:11
super
Izabela28 07.06.2011 12:36
pyszności;)
pioge7 20.05.2011 09:31
pyszne
Dorota76 21.07.2010 23:51
Muszę spróbować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak