Sposób przygotowania

2 puszki małż lub ostryg lub kalmarów, 2 łyżki soku z cytryny, 2 łyżki oleju, filiżanka posiekanej cebuli, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, pół łyżeczki soli czosnkowej, łyżka pasty pomidorowej, 3 - 4 filiżanki ugotowanego ryżu na sypko.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią wypróbuję ten przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !